spacer
spacer search

ΑΚΡΙΤΑΣ - Ξάνθη -Εβδομαδιαια πολιτική εφημερίδα
| ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Search
spacer
Επιλογές
Πρωτοσέλιδο
Ειδήσεις
Με θέση και άποψη
O Tempora... o Mores
Ακρίτας σπορ
Προτάσεις - Έξοδος
Πολιτικά... και άλλα τινά
Ακρίτας στα Βαλκάνια
Προκηρύξεις
News Feeds
Απόψεις
Αδιάκριτος
Σύνδεσμοι
Αναζήτηση
Επικοινωνία
Ομογένεια
Ξάνθη FM 100
Τελευταίες ειδήσεις
 
Πρωτοσέλιδο arrow Πολιτικά... και άλλα τινά arrow Πολιτικα ... και άλλα τινά arrow Πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εκτύπωση E-mail
15.12.08
 Πρόβλημα λειτουργίας αντιμετωπίζει η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης λόγω έλλειψης του αναγκαίου Ιατρικού προσωπικού. Πρόβλημα που παρατηρήθηκε από αρχής Φθινοπώρου με αποτέλεσμα να κλείσει η ΜΕΘ παροδικά. Ξαναλειτούργησε την 1η Δεκεμβρίου, με δύο γιατρούς, και «υπόσχεση» για τρίτο. Γιατρός όμως δεν «φαίνεται» στον ορίζοντα της ΜΕΘ. 20 Δεκεμβρίου ξανακλείνει. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης κος Πέτρος Πέτρου προσπαθεί. Αλλά προς το παρόν τα πράγματα είναι… Θολά.

Από την 1η Ιανουαρίου έως και την 12η  Ιανουαρίου περιμένει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης, γιατρό εντατικολόγο για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ως τρίτο γιατρό για την απρόσκοπτη λειτουργία της κλινικής. Η έρευνα για την εξεύρεση εντατικολόγου στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και ωστόσο, δεν υπάρξει διαθέσιμος γιατρός, η ΜΕΘ θα αναγκαστεί να κλείσει επ’ αορίστω. Τάδε έφη ο Διοικητής, προβληματίζοντας για το τι θα απογίνουν οι ασθενείς που εξαρτώνται από αυτή τη Μονάδα για περίπου ένα 20ήμερο.

******************

 Η Στέγη Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης «Κωνσταντίνος Μπένης» σε συνεργασία  με την Αμερικανική Γωνία, παρουσιάζουν την Θεατρική Παράσταση «Our Town» του Αμερικανού συγγραφέα Thorton Wilder, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.
Διδασκαλία – Σκηνοθεσία από την καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας Μεταξένη Συμεωνίδου.
Παίζουν οι μαθητές της Α, Β και Γ Γυμνασίου από το Μουσικό Γυμνάσιο Δράμας.
Η παράσταση θα είναι στην Αγγλική Γλώσσα.

******************

 Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει η Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Σωματείου Ιδιοκτητών Κέντρων Διασκέδασης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο «Ρόδον Live» και επικεφαλής θα είναι ο Πρόεδρος κ. Ιγνάτιος Μάγκος, ενώ θα παραστούν επιχειρηματίες του χώρου από τους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Καβάλας και Έβρου. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τις επιχειρήσεις της νυχτερινής διασκέδασης, αλλά και την ίδια τη νυχτερινή διασκέδαση.

******************

 Η Διοίκηση του Συλλόγου Εβριτών Νομού Ξάνθης, που προήλθε από τις εκλογές της 7ης Δεκεμβρίου του 2008, συνεδρίασε στις 8 Δεκεμβρίου και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος:   Τσιακυρούδης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Απόστολος
Γενικός Γραμματέας:  Γκαιλιάκας Γεώργιος
Ταμίας και έφορος μουσικού τμήματος: Παπαμιχαήλ Βασίλειος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων:  Μπεζιριανίδης Βασίλειος
Έφορος Χορευτικών Τμημάτων:  Δομβρίδης Πέτρος
Έφορος Ιματιοθήκης:  Ζυγρίδου Κατερίνα

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer
Xanthi FM 100

Ακούστε ζωντανά τον Ξάνθη FM 100


Ομογένεια
Δημοφιλή άρθρα

 
© 2010 ΑΚΡΙΤΑΣ - Ξάνθη -Εβδομαδιαια πολιτική εφημερίδα
Designed and hosted by CompuLogic Hellas
spacer